Spaghetti alla Puttanesca
TM6 TM5

Spaghetti alla Puttanesca

4.3 ( 208 évaluations )

Ingrédients

  • 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli halved
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp tomato purée
  • 1 Tbsp pickled capers drained, rinsed
  • 5 anchovy fillets, in oil
  • 2 pinches dried oregano
  • 100 g pitted black olives
  • 400 g tinned chopped tomatoes
    ou ripe tomatoes diced
  • 850 g water
  • 500 g dried spaghetti
  • 1 pinch fine sea salt or to taste
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
476 kcal / 2000 kJ
Protides
17 g
Lipides
96 g
Glucides
64 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives