![Zucchini, Brie and basil soup Zucchini, Brie and basil soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB889105-0B36-4753-A322-17D59DD7BDE5/Derivates/418F4457-8142-4948-977C-5750F0BF8003.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 8.6 g
- Lipides
- 23 g
- Graisses saturées
- 14.5 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 751.5 mg
Recettes alternatives
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Zucchini soup
25min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Creamy tomato and basil soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min