Appareils et accessoires
Sweet Potato and Corn Chowder
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil40 g
-
tinned sweetcorn drained250 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)650 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper (optionnel)2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling¼ tsp
-
double cream150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.8 g
Calories
2429 kJ /
582 kcal
Lipides
33.5 g
Glucides
56.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Table
65 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Creamy tomato soup
30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Irish Potato Soup
35min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1h
Tuscan Bean Soup
50min
Cauliflower Cheese Soup
30min
Onion Soup
1h
Italian Sausage and Orzo Soup
35min