Appareils et accessoires
Moroccan Bean Soup
Prép. 20min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
shallots halved45 g
-
olive oil20 g
-
flat green beans (see tip)450 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
water650 g
-
mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4 g
Calories
412 kJ /
98 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Chickpea Gratin
1h
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min