Appareils et accessoires
Pasta Fagioli Soup
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optionnel) grated2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
439.9 mg
Protides
17.3 g
Calories
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Easter Egg Bread Nests
2hod. 40min.
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min.
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
50min.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min.
Shrimp and Crab Stack
25min.
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min.
Mediterranean Chicken with Olives
35min.
Prosciutto and Provolone Risotto
30min.
Rosemary Polenta with Mushrooms
1hod. 40min.
Cacio e Pepe
30min.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min.
Garlic Shrimp and Grits
1hod. 10min.