Appareils et accessoires
Pasta Fagioli Soup
Prép. 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optionnel) grated2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
439.9 mg
Protides
17.3 g
Calories
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Satisfying Soups
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Split Pea Soup
1h 25min
Minestrone
45min
Baked Chili Beans
50min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Sweet Potato Gnocchi
1h 15min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Zucchini Bread
1h 15min
White Bean Soup
2h 45min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Sausage and Lentil Stew
1h 15min