Planked Amaretto peaches with ricotta

Planked Amaretto peaches with ricotta

Pas d’évaluation
Prép. 25min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • water for soaking
  • peaches (ripe but firm), cut into halves, stones removed and flesh scored (see Tips)
    4
  • caster sugar
    2 tbsp
  • Amaretto® liqueur (see Tips)
    2 - 3 tbsp
  • Amaretti biscuits (see Tips)
    50 g
  • unsalted butter
    40 g
  • flaked almonds
    30 g
  • coconut flakes
    20 g
  • fresh thyme leaves only, plus extra for decorating
    2 sprigs
  • ricotta (see Tips)
    250 g
  • pure maple syrup
    1 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • lemon zest (no white pith)
    1 tsp
  • almond oil for drizzling (see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 429.9 kcal / 1805.6 kJ
Protides 10.9 g
Lipides 24.3 g
Glucides 3.9 g
Fibre 7.3 g
Graisses saturées 12.5 g
Sodium 129.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...