Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
TM6 TM5

Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart

3.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 2 red onions, cut in wedges
  • 2 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 - 3 roasted red peppers, preserved, cut in strips (1 cm)
  • 10 - 12 pitted black olives
  • 5 - 6 tinned anchovy fillets (optionnel)
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 20 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g polenta
  • 40 g plain flour
  • 1 ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1 tsp soft brown sugar
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 medium eggs
  • 120 g milk
  • 45 g groundnut oil
  • 15 g unsalted butter, melted

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1895 kJ / 454 kcal
Protides
12 g
Glucides
44 g
Lipides
25 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives