
Appareils et accessoires
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Prép. 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Infos nut. par 1 portion
Calories
333 kcal /
1390 kJ
Protides
7 g
Lipides
16 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Taste of Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande