Appareils et accessoires
Kung Pao chicken
Prép. 20min
Total 1h 30min
2 portions
Ingrédients
-
chicken thigh fillet cut into quarters (4-5 cm pieces)500 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)10 g
-
water30 g
-
Chinese black vinegar (see Tips)5 g
-
white sugar5 g
-
Sichuan pepper⅛ tsp
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled20 g
-
oil20 g
-
dried chillies deseeded3 - 5
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
unsalted peanuts roasted30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 portions
Sodium
1804 mg
Protides
102.5 g
Calories
4243.9 kJ /
1010.5 kcal
Lipides
60.5 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
13.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Taiwanese three cup chicken
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Pad kra pow
45min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min