Kung Pao chicken
TM6

Kung Pao chicken

4.2 ( 134 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g chicken thigh fillets cut into quarters (4-5 cm pieces)
  • 15 g light soy sauce
  • 10 g dark soy sauce
  • 10 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
  • 30 g water
  • 5 g Chinese black vinegar (see Tips)
  • 5 g white sugar
  • ⅛ tsp Sichuan pepper
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh ginger peeled
  • 20 g oil
  • 3 - 5 dried chillies deseeded
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (4 cm)
  • 30 g unsalted peanuts roasted

Infos nut.
par 2 portions
Calories
1010.5 kcal / 4243.9 kJ
Protides
102.5 g
Lipides
60.5 g
Glucides
13.2 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
12.4 g
Sodium
1804 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives