Appareils et accessoires
Risotto verde (TM7/TM6)
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1170.9 mg
Protides
19.1 g
Calories
2319.6 kJ /
552.3 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
8.3 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stack up the savings
117 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Tuscan bean soup
30 min
Rhubarb crumble
45 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Mushroom risotto
30 min
Sausage and pea risotto
30 min
Asparagus risotto
40 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto verde
45 min