
Appareils et accessoires
Summer seafood soup
Prép. 10min
Total 45min
6 portion
Ingrédients
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornflour (starch)2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
115 kcal /
481 kJ
Protides
19 g
Lipides
0.5 g
Glucides
9 g
Fibre
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Favourites
28 Recettes
International
International