Palak paneer

Palak paneer

4.4 170 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • coriander seeds
    2 tsp
  • cumin seeds
    2 tsp
  • fresh long green chillies deseeded if preferred and cut into halves
    1 - 2
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • garlic cloves
    3
  • red onion (approx. 200 g), cut into quarters
    1
  • light olive oil
    60 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • garam masala
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ - 1 tsp
  • ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into quarters
    2
  • frozen spinach thawed and drained
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    3 tsp
  • water
    1300 g
  • white rice
    300 g
  • sea salt
    1 tsp
  • paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)
    400 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 466.3 kcal / 1958.3 kJ
Protides 8.8 g
Lipides 16.8 g
Glucides 65.8 g
Fibre 8.3 g
Graisses saturées 2.7 g
Sodium 1146.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...