Appareils et accessoires
Sautéing 10 oz Fennel
Prép. 5min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
152 mg
Protides
2 g
Calories
448 kJ /
107 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Vegetables
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Basic Millet
45min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Lentil and spinach soup
50min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Eggplant Sauté
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min