Appareils et accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optionnel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1457.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Lipides
140.1 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
75.1 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1h
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1h 15min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Rum Babas
3h 45min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Peach Melba
35min
Cashew Bread French Toast
1h 40min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min