Appareils et accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prép. 5min
Total 15min
350 g
Ingrédients
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optionnel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1457.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Lipides
140.1 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
75.1 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Caramel Sauce
1h 30min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Hollandaise Sauce
15min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6h 20min
Beurre Blanc
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Quick Cheese Soufflés
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Dauphinoise Potatoes
50min