Appareils et accessoires
Slow cooked chickpeas (TM5)
Prép. 5min
Total 26h 5min
600 g
Ingrédients
-
dried chickpeas250 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
stock paste of choice (optional - see Tips)1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 600 g
Sodium
121.5 mg
Protides
51.6 g
Calories
3976.5 kJ /
950.4 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
30.5 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
158 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow cook (TM5) with blade cover
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Asian-style fish fillets
30min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Red bean ice cream
29h 50min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Baba ghanoush
1h
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Breakfast sausages
1h 5min
Miso salmon broth
40min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min