Appareils et accessoires
Turkey roulade with peaches and apricots
Prép. 40min
Total 2h 10min
6 portions
Ingrédients
-
skinless turkey breast fillet cut in half lengthways900 - 1000 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season1 tsp
-
walnuts50 g
-
brown onion cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
canned peaches drained and chopped into pieces120 g
-
mascarpone cheese100 g
-
egg1
-
grated lemon zest1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
dried tarragon½ tsp
-
prosciutto200 g
-
dried apricots12
-
water1000 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2165 mg
Protides
52 g
Calories
2248.1 kJ /
535.3 kcal
Lipides
27.6 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Coconut Butter
5 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Rye loaf
40 Min
Keto sweet pastry
1 Std.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Sago plum pudding
28 Std. 15 Min