Chilli mussels with risoni

Chilli mussels with risoni

4.1 23 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • anchovy fillets
    2
  • olive oil
    20 g
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • dry white wine
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    250 g
  • dried risoni pasta
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve
    4 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1843.3 mg
Protides 42.3 g
Calories 1469 kJ / 349.8 kcal
Lipides 7.4 g
Fibre 3.2 g
Graisses saturées 1.5 g
Glucides 26.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...