Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 31 g
- Lipides
- 14.7 g
- Graisses saturées
- 8.4 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 287.7 mg
Recettes alternatives
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Apple and date cake
1h 30 min
Rocky road Christmas trees
24 Std. 30 Min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15 min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 godz. 30 min
Pepita almond Florentines
1h
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20 min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min