Carrot Crêpes with Tomato Sauce
TM6 TM5 TM31

Carrot Crêpes with Tomato Sauce

3.2 (23 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 400 g milk
    ou 400 g dairy-free milk of choice
  • 200 g carrot, cut in pieces (2 cm)
  • 3 medium eggs
  • 100 g plain flour (see tip)
  • 40 g olive oil, plus extra for frying
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 shallot (approx. 40 g), halved
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh basil leaves, plus extra for garnish
  • 300 g cherry tomatoes, cut in halves
  • 50 g water
  • 10 g tomato purée
  • 1 - 2 pinch fine sea salt
  • 1 - 2 pinch ground black pepper
  • 100 g baby spinach, fresh

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2099 kJ / 501 kcal
Protides
24 g
Glucides
29 g
Lipides
31 g
Graisses saturées
14 g
Fibre
4.5 g
Sodium
681 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives