Appareils et accessoires
Falernum syrup
Prép. 20min
Total 48h 20min
800 g
Ingrédients
-
spiced rum350 g
-
fresh limes zest only, no white pith9
-
almonds100 g
-
star anise4
-
allspice berries6
-
cinnamon quills3
-
whole cloves3
-
dried bay leaves3
-
water350 g
-
raw sugar (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
112.1 mg
Protides
27.5 g
Calories
9969.6 kJ /
2382.8 kcal
Lipides
53.1 g
Fibre
36.1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
297.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Cream cheese spread with radishes
5min
Green Ombre Naked Cake
3h
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Tropical Mimosa
5min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Steamed potato frittata
1h 15min
Mixed seed and nut spread
5min
Cottage cheese
4h 30min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min