Versions compatibles
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sous-vide Beef Cheeks
- 700 g beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)
- 400 g ale
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g onions, quartered
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (2 mm)
- 280 g water
- 5 g salt, plus 1-2 pinches to taste
- 2 Tbsp unsalted butter, plus 30 g diced
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2867 kJ / 685 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 29 g
- Graisses saturées
- 12 g
- Fibre
- 8 g
- Sodium
- 1332 mg
Recettes alternatives
Browned Beef Strips
15min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Traditional Austrian Beef Goulash
4sa
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min