Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.7 (43 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Infos nut.
par 20 g
Calories
131.9 kJ / 31.5 kcal
Protides
3.8 g
Glucides
2 g
Lipides
0.6 g
Graisses saturées
0.1 g
Fibre
0.9 g
Sodium
2935.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives