Appareils et accessoires
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Prép. 5min
Total 6h 25min
6 portions
Ingrédients
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
117 mg
Protides
5 g
Calories
1353 kJ /
323 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Brandy Butter
10 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Stewed Rhubarb with Orange
10 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min