Appareils et accessoires
Red onion relish
Prép. 10min
Total 50min
750 g
Ingrédients
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
1932.6 mg
Protides
9.9 g
Calories
3380 kJ /
807.8 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
19.3 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
145.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Plum sauce
55 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Hommus dip
5 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Lemon or lime butter
15 Min