Appareils et accessoires
Cranberry bacon stuffing
Prép. 10min
Total 10min
310 g
Ingrédients
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
shortcut bacon rashers cut into pieces50 g
-
butter20 g
-
dried cranberries80 g
-
fresh sage leaves only4 sprigs
-
verjuice of white wine vinegar1 - 2 tsp
-
blanched almonds50 g
-
day old bread (approx. 2-3 slices), torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 310 g
Sodium
1314.5 mg
Protides
31 g
Calories
4541 kJ /
1085 kcal
Lipides
62 g
Fibre
18.6 g
Graisses saturées
18.1 g
Glucides
93 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prune and orange stuffing
10min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Red onion relish
50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Taco seasoning
5min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Traditional cocktail sauce
5min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Brandy cream
15min
Apple and sage stuffing
10min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min