Appareils et accessoires
Pearl barley bread rolls
Prép. 15min
Total 1h 15min
5 pieces
Ingrédients
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
389.1 mg
Protides
13.6 g
Calories
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
71.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Home-style soda bread with spring onion
1h
Buttermilk bread
2h
Five seed bread
1h 50min
Turmeric latte
25min
Dessert dukkah
1h
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Spelt bread rolls
1h 45min
Durban naan
1h 45min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min