![Soufflé omelette with hot smoked salmon Soufflé omelette with hot smoked salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3EB15203-3719-4654-B817-938A9EE064BA/Derivates/363F6C60-CAF1-49D6-97C9-36483287C5EC.jpg)
Versions compatibles
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Kewpie mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tsp rice wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp wasabi paste
Omelette
- 30 g kale leaves, stems and ribs removed
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
- 50 g red onion
- 6 eggs, separated
- 1 lime, juice only
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g water
- 150 g hot smoked salmon, cut into pieces or flaked
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1466.5 kJ / 349 kcal
- Protides
- 20.5 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 29.4 g
- Graisses saturées
- 4.9 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 996.5 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5 min
Savoury herb baked ricotta
2h 40 min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beetroot salad
10min
Brazilian cheese puffs
20min
Anise-cured salmon
14h 10min
Brazilian cheese puffs
20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min