Appareils et accessoires
Yoghurt and jalapeño dressing
Prép. 5min
Total 10min
260 g
Ingrédients
-
pickled jalapeño chillies drained20 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
lime juice (approx. ½ lime)10 g
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika2 pinches
-
Greek-style natural yoghurt250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 260 g
Sodium
440.5 mg
Protides
22.7 g
Calories
926.2 kJ /
221.4 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
32.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Citrus margarita
10min
Sangria ginger punch
1h 5min
Champagne Jellies
2h 30min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Bun kebab
1h 45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Bloody Maria
2h 45min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Rogan josh
1h 35min
Strawberry caipiroska
10min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min