Appareils et accessoires
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Prép. 15min
Total 15h
8 portions
Ingrédients
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
390.7 mg
Protides
14.1 g
Calories
2284.5 kJ /
546 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
19.2 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cold Cravings
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 h 40 min
Nanaimo Bars
3 h 5 min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1 h
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 h 30 min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 min