Appareils et accessoires
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Prép. 15min
Total 15h
8 portions
Ingrédients
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
390.7 mg
Protides
14.1 g
Calories
2284.5 kJ /
546 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
19.2 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cold Cravings
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lace Cookies with Nutella
50 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Lemon Shortbread Cookies
1 Std. 45 Min
Classic madeleines
24 Std. 30 Min
Whipped Feta
35 Min
Melon Granita
4 Std.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney) Metric
11 Std. 40 Min
Quick cheese soufflés
45 Min
Hokkaido Cupcakes
45 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min