Versions compatibles
Surf and turf with pink peppercorn sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot, cut into halves
- 40 g salted butter, cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil, to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- thick-cut chips, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2982.2 kJ / 710 kcal
- Protides
- 39.9 g
- Glucides
- 20.8 g
- Lipides
- 51.1 g
- Graisses saturées
- 22.9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 637.4 mg
Recettes alternatives
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Beef stroganoff
35min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 20 Min
Buffalo chicken wings
45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Chilli mussels with risoni
35min
Buffalo chicken wings
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Coq au vin blanc with mashed potato
1j 50 menit