Appareils et accessoires
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Prép. 10min
Total 10min
350 g
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
5805 mg
Protides
18.5 g
Calories
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
10.9 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Korean marinade
40min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Pas d’évaluation
Korean fried chicken
4h
Southern-style chicken
40min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Taco seasoning
5min
Peri peri spice mix
5min
Spiced lamb flatbread
2h
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min