Appareils et accessoires
Asparagus and potatoes with hollandaise
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
738.7 mg
Protides
11.6 g
Calories
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Lipides
40.5 g
Fibre
9.1 g
Graisses saturées
24.4 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Béchamel Sauce
Pas d’évaluation
Greek Fava dip
50min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Oysters with lime granita
5min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min