Appareils et accessoires
Bessenmix-yoghurt
Prép. 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingrédients
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
96 mg
Protides
7 g
Calories
635 kJ /
151 kcal
Lipides
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentatie modus
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Carnaval maskers
1h 45min
Gewone yoghurt
14h
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Valentijnkoekjes met aardbei
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Minipizza’s
1h 20min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min