Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Prép. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingrédients
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172.3 mg
Protides
4.9 g
Calories
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Lipides
11.7 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Triple chocolate muffins
20min
Macadamia chocolate cookies
45min
Blue cheese celeriac wonton cups
Pas d’évaluation
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
30 second cupcakes
25min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Sabrina's honey bush bars
40min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Best lemon drizzle cake
35min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Zucchini cheddar slice
45min
Best ever carrot cake
1h 35min