Versions compatibles
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
ou 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
ou 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
ou 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 58.9 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 638.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Boemkool buffalo hapjes
Pas d’évaluation
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Miso carbonara udon noedels
25 min.
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Limonade
5 Min
Koken van speltgraan
Pas d’évaluation