Versions compatibles
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse gember
- 2 el honing
-
1 ½
el rijstazijn
ou 1 el azijn -
1
el Gochujang (Koreaans chilipasta)
ou 1 el sambal oelek of 1 el Thaise chilipasta - 1 el misopasta
- 1 el sojasaus, naar eigen smaak
- 2 el geroosterde sesamolie
- 500 - 600 g kabeljauwfilet, met vel, vers of diepgevroren, in 4 stukken gesneden
- olie, om in te vetten
-
150
g verse champignons de Paris, in plakjes (1 cm)
ou 150 g verse shiitake - 1000 g water
- 200 g rijst (bv. witte jasmijnrijst of basmatirijst)
- 200 g broccoli, in roosjes
- 2 el geroosterd sesamzaad, alle kleuren
- 50 g lente-ui, in plakjes (1-2 mm)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1912.3 kJ / 457.1 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 58.9 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 1.5 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 638.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1j 10 menit
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 min.
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Pas d’évaluation
Frambozen-pistache cake
4h 35min