Appareils et accessoires
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
887.4 mg
Protides
26.2 g
Calories
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
22.6 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
122.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Broccoli-ham omelet
35min
Muntthee
25min
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation