Appareils et accessoires
Boemkool buffalo hapjes
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
volkorenrijst40 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
bloemkool in roosjes gesneden1
-
rauwe cashewnoten90 g
-
sriracha saus70 g
-
kokosolie60 g
-
Worcestershire saus (veganistisch en glutenvrij - zie tips)2 tl
-
water, gefilterd240 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.9 g
Calories
1621.6 kJ /
386.1 kcal
Lipides
27.2 g
Fibre
8.8 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Regenboog Veggie Pizza
Pas d’évaluation
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
Rode kool cups met kip
25min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min