Appareils et accessoires
Zoetzure vis met rijst
Prép. 5min
Total 1h 5min
4 porties
Ingrédients
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (optionnel) om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1320.2 mg
Protides
27.1 g
Calories
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
80.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Griekse salade met gestoomde kip
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Cashew- en kokosmelk
10min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Turkse moussaka
1h 10min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Vegetarische bruine rijst
40min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Noten bolognese
35min