Soula's Spanakopita

Soula's Spanakopita

3.9 38 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 35min
25 portions

Ingrédients

Dough
  • olive oil to grease
  • lukewarm water
    525 g
  • sea salt
    1 tsp
  • baker's flour plus extra to dust
    900 g
  • unsalted butter cut into pieces
    100 g
Filling
  • fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
    2 - 3 bunches
  • sea salt to taste (optional)
  • onion cut into halves
    1
  • feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)
    500 g
  • egg
    1
  • olive oil to drizzle

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 290.2 mg
Protides 8.5 g
Calories 965.6 kJ / 230.8 kcal
Lipides 9.2 g
Fibre 1.7 g
Graisses saturées 5.3 g
Glucides 28.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...