Appareils et accessoires
Popcorn and Buckwheat Bread
Prép. 10min
Total 2h
12 slices
Ingrédients
-
popping corn170 g
-
65 g buckwheat flourbuckwheat grains raw65 g
-
quinoa80 g
-
chia seeds40 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
honey25 g
-
water lukewarm250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
3.8 g
Calories
573 kJ /
137 kcal
Lipides
4.9 g
Glucides
19.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bread
6 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seed and Nut Bread
1h 30min
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Gluten Free Plain Flour
5min
Nut and Seed Butter
10min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1h 25min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20min