Appareils et accessoires
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
Prép. 10min
Total 10min
6 portions
Ingrédients
-
kale100 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
pumpkin seeds40 g
-
extra virgin olive oil (see tip)140 g
-
garlic clove1
-
nutritional yeast1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Greek yoghurt200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
231.6 mg
Protides
5.5 g
Calories
1103.1 kJ /
263.7 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
7.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nourish Your Gut
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Guinness® Bread
1h 45min
Fennel Apple Salad
20min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Super Quick Broccoli Salad
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min