Appareils et accessoires
Black tahini banana bread
Prép. 10min
Total 1h 20min
10 slices
Ingrédients
Banana bread
-
unsalted butter softened, plus extra to grease150 g
-
ripe bananas (approx. 4 bananas), cut into pieces350 g
-
soft dark brown sugar150 g
-
eggs2
-
plain flour170 g
-
cornflour30 g
-
black cocoa powder (see Tips)2 tbsp
-
salt2 pinches
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
black tahini (see Tips)100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
black sesame seeds to sprinkle (optional)
Ricotta cream (optional)
-
sugar20 g
-
smooth ricotta cheese250 g
-
Greek-style natural yoghurt50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
215.1 mg
Protides
8 g
Calories
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Lipides
19.9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
9.4 g
Glucides
45.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Black limited edition Thermomix®
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Seed Butter
35min
Black tahini
20min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Black Tahini
20min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min
Sweet Potato Pizza
1h 5min
Pumpkin tahini smash
40min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min