Creamy vegetable rice

Creamy vegetable rice

4.1 69 évaluations
Prép. 10min
Total 25min
4 portions

Ingrédients

  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • brown onion cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
    50 g
  • green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • medium-grain white rice
    200 g
  • button mushroom cut into quarters
    100 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    100 g
  • frozen green bean
    100 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • paprika
    1 tbsp
  • sea salt
    1 tsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • water
    650 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 422.1 kcal / 1765.9 kJ
Protides 10.6 g
Lipides 15.2 g
Glucides 61.9 g
Fibre 7.2 g
Graisses saturées 2.3 g
Sodium 770.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...