Appareils et accessoires
Basil pesto
Prép. 10min
Total 10min
8 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces110 g
-
pine nuts40 g
-
garlic cloves (optionnel)1 - 2
-
fresh basil leaves100 g
-
extra virgin olive oil200 g
-
salt½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
408.3 mg
Protides
6 g
Calories
1303 kJ /
311.4 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
1.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Neapolitan Pizza
9h
Creamy Butter Chicken
1h
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Furikake Seasoning
1h 5min
Basil pesto
10min
Black rye bread
2h 35min
Pizza dough
1h
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Pas d’évaluation