Appareils et accessoires
Roerbak met aubergines en kofu
Prép. 25min
Total 1h 25min
6 porties
Ingrédients
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1275.6 mg
Protides
12 g
Calories
1857.8 kJ /
444 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
61.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Boost uw immuniteit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min