Appareils et accessoires
Semolina Dumplings
Prép. 30min
Total 1h 40min
4 portions
Ingrédients
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
923.1 mg
Protides
11.7 g
Calories
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
74.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Date and Nut Balls
20min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1h
Stuffed veggie snails
45min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Vegan Spanish Omelette
40min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Breakfast Bread Pudding
50min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30min
Maple-glazed Carrots
45min