Appareils et accessoires
Ukrainian dressed herrings
Prép. 20min
Total 1h
6 portion
Ingrédients
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
3685 mg
Protides
24.3 g
Calories
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Lipides
36.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
12.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ukrainian cuisine
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Turkey Stew (TM6)
Pas d’évaluation
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Light blue coloured eggs
Pas d’évaluation
Rabbit stew (Gibelotte)
1h 35min
Country-style chicken liver fritters
35min
Hearty Seafood Chowder
1h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Asturian rice pudding
1h
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Tuna dip
15min