Appareils et accessoires
Coq au vin blanc with mashed potato
Prép. 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingrédients
Coq au vin
-
chicken Marylands jointed, trimmed and skin on4
-
eschalots peeled12
-
shortcut bacon rashers trimmed and cut into pieces (2 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper to season
-
white wine200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters200 g
-
salted butter20 g
Mashed potato
-
floury potatoes peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)1000 g
-
sea salt1 tsp
-
milk350 g
-
butter cut into pieces30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2036.9 mg
Protides
59 g
Calories
4652 kJ /
1111.9 kcal
Lipides
44.5 g
Fibre
14.7 g
Graisses saturées
18 g
Glucides
114.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort food in cast iron
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 Std. 50 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Baked chicken pizzaiola
55 Min