Versions compatibles
Spanish green lentil and chorizo soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soup
- 150 g dried green lentils
- 600 g water, plus extra for soaking
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- ½ tsp ground smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 100 g pumpkin, cut into cubes (2-3 cm)
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)
Pancetta croutons
- 4 slices bread, each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1382.4 kJ / 329.1 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 22.1 g
- Lipides
- 16.3 g
- Graisses saturées
- 4.6 g
- Fibre
- 6.9 g
- Sodium
- 2117.1 mg
Recettes alternatives
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 λεπτ.
Tuscan bean soup
40 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Tuscan bean soup
30 Min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 λεπτ.
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min