Appareils et accessoires
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
660.2 mg
Protides
16.7 g
Calories
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Lipides
43.5 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
16.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Pesto Bread Rolls
1h 15min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Versatile Smooth Soup
45min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Speedy Bassara
25min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min